Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna som vi får till oss. Här hittar ni även några oredigerade exempel om vad våra läsare tycker om oss. Har ni andra frågor så gå in på vår kontaktsida och skicka en fråga så svarar vi så snart vi kan.

   1. Har ni möjlighet att hjälpa mig få mitt lån godkänt?
    Svar: 
    Tyvärr så är det inget vi kan hjälpa till med. Varje långivare har sina egna processer och villkor för hur de godkänner lån. Däremot så guidar vi dig till att välja rätt typ av lån och långivare så att dina chanser att få lån ökar.
   2. Kan man låna även med betalningsanmärkning?
    Svar: 
    Jajamen, det finns ett antal långivare som tittar mer på din betalningsförmåga framöver än vad som har hänt bakåt i tiden. Du hittar dessa i våra guider.
   3. Vad innebär ett blancolån?
    Svar: 
    Ett blancolån kan man ta utan att man har någon säkerhet. När du tar ett lån på exempelvis ett hus så sätter du huset i pant, detta är inte ett blancolån. Ett blancolån kan man ofta ta utan att ange vad man ska ha det till, du måste dock kunna visa på att du har förutsättningar att kunna betala tillbaka på något sätt.
   4. Vad är det för skillnad på sms-lån, snabblån och mikrolån?
    Svar: 
    Detta är i princip olika namn på samma sak. Begreppen används lite olika hos olika aktörer. Alla är mindre lån som man kan söka enkelt och få tillgång till snabbt och som oftast har en kort återbetalningstid.

Kundomdömen om Nyttlån

Här delar vi med oss av en del åsikter och kommunikation som vi har haft med våra läsare:

Mejl: Jag kan rekommendera alla att använda denna sida, hittade här långivare som har gett mig lån som jag inte fått tidigare. /Sölve Karlsson, Stockholm

Svar: Stort tack, hoppas allt funkar bra nu /Nils

Mejl: Tack för snabba svar på mina frågor om lån/ Theres Karlsson, Umeå

Svar: Tack själv, det är alltid trevligt med lite dialog /Andreas

Mejl: Varför finns det så många sidor som er??? / Anonym

Svar: När någon tar lån så får de som skickar kunder en viss ersättning. Vi skiljer oss genom att vi inte rekommenderar allt och alla bara för att tjäna pengar. Oavsett vilken ersättning vi själva kan få / Nils

Mejl: Jag får avslag hos alla ni rekommenderar/Klara

Svar: Tyvärr kan vi inte påverka detta. /Nils

Har ni fler frågor eller åsikter så gå till vårt kontaktformulär eller besök vår startsida.