Om oss på NyttLån.com

NyttLån.com är en svensk sajt där du helt gratis kan jämföra olika långivare på nätet innan du lånar pengar. Att jämföra långivarna är viktigt då du kan spara både pengar och hitta bättre villkor än om du slumpmässigt bara skulle välja en att låna av.

Så kolla in våra tabeller så får du en snabb överblick av långivarna. Därefter kan du enkelt klicka dig ner till recensionen av långivaren för att fördjupa dig.

Vi tillhandahåller även en informationssektion med fakta, exempel och artiklar som vi tror du kan ha nytta av i samband med ditt nya lån.

Vi vill att alla som kommer in till oss på NyttLån.com ska känna sig välkomna och känna att de får ett mervärde.

Vi delar med oss av våra gedigna erfarenheter och kunskaper så bra vi kan.

Ambitionen är att vi ska vara bäst på att ha koll på lånemarknaden och driva den bästa jämförelsesidan på nätet.

Skribenternas utbildning och erfarenhet

Vi som arbetar med NyttLån har utbildning, arbetslivserfarenhet och egen erfarenhet om lån som vi har tillhandahållit under 25 års tid.

Vi har högskoleutbildningar och kandidatexamen inom ekonomi, IT, teknik och kvalitet. Dessa kunskaper ligger till grund för hur vi arbetar och kvalitetssäkrar vårt eget arbete med lånjämförelse på nätet.

Även vår arbetslivserfarenhet som civilekonom, controller, kvalitetsingenjör, och skribent ser vi som en utmärkt grund till att göra ett bra och kvalitativt arbete med NyttLån.com.

Vi har jobbat med hemsidor och rådgivning i olika former i snart 10 år och tycker det är fantastiskt roligt att vi nu kommit så långt att vi ägna oss åt detta på heltid.

Våra urvalskriterier

Sedan ett par år tillbaka har vi arbetat med Nyttlån.com. Vi utvärderar långivare och låntagares upplevelser löpande. Det är många olika kriterier som ska uppfyllas innan dom har gått igenom vår kvalitetskontroll. Viktigt i valet är bland annat följande för oss:

  • Företagets historik
  • Säkerhet och sekretess
  • Tillgänglig och bra kundtjänst
  • Ägare
  • Lånevillkor

Källhänvisning och informationsmaterial

Vi gör mycket av våra grundanalyser själva men en hel del av den information vi delar med oss av hämtar vi ifrån andra källor som vi sedan gör sammanställningar och utvärderingar av.

Vi som skriver och sköter om denna sida heter Håkan, Andreas och Thomas. Ni är alltid välkomna att kontakta oss med frågor, tips eller idéer.